Топ френският учен и съветник на френското правителство Жан-Франсоа Делфрайси заяви, че е малко

...
Топ френският учен и съветник на френското правителство Жан-Франсоа Делфрайси заяви, че е малко
Коментари Харесай

Топ учен: Нормалното се връща другата есен

Топ френският учен и съветник на френското правителство Жан-Франсоа Делфрайси съобщи, че е малко евентуално страната да се възстановява преди есента на идната година, оповестяват Ройтерс и " Индипендънт ".

" Ваксините са главен източник на вяра, само че в случай че погледнете опциите за имунизиране, които ще имаме във Франция и другаде в Европа, ще ни би трябвало време. Производството на ваксини ще бъде по-бавно от плануваното преди 15 дни или три седмици. "

В четвъртък ръководителят на ЕК Урсула фон дер Лайен заяви, че на 27, 28 и 29 декември започват имунизациите в целия Европейски Съюз.

Разпространението е условно според от това дали имунизацията Pfizer/BioNTech, която бе утвърдена от английския регулаторен орган за незабавна приложимост на 2 декември и регулаторният орган на Съединени американски щати за незабавна приложимост на 11 декември, ще бъде утвърдена от регулатора на Европейски Съюз.

Ваксината ще бъде разисквана на среща на 21 декември, до момента в който утвърждението на имунизацията Moderna би трябвало да бъде разисквано идващия месец.

В сряда френският премиер Жан Кастекс съобщи пред Народното събрание, че кампанията за имунизиране във Франция може да стартира през последната седмица на декември, в случай че бъде утвърдена, а по-късно ще бъде засилена през януари.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР